Het forum is naar een nieuwe provider verhuisd. Dank voor jullie geduld! Het kan zijn dat je opnieuw moet inloggen. Heb je vragen of problemen? Laat het weten aan de beheerder of gebruik het contactformulier.
Wat eten we vandaag? Deel 14
Ziet er lekker uit hoor. Het vlees maak ik ook wel eens op die manier maar dan snijd ik de varkenshaas (kipfilet of kalkoenfilet in de lengte bijna doormidden (klein beetje plat slaan) en dan een mengsel van wittebroodkruim, kruiden en knoflook aangemaakt met heel ietsje water er tussen leggen. Vlees weer dichklappen en dan de spek er om. Is ok best veel werk maar maak af en toe een feestelijke maaltijd helemaal compleet.
zelf gemaakte goulashsoep :p
beetje spelen met de kruiden (ik voeg karwijzaadjes en smoked paprikapoeder toe)
super lekker
[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","src":"http]
[URL]http://www.soeprecepten.eu/soep+recepten/goulashsoep[/URL]
beetje spelen met de kruiden (ik voeg karwijzaadjes en smoked paprikapoeder toe)
super lekker
[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","src":"http]
[URL]http://www.soeprecepten.eu/soep+recepten/goulashsoep[/URL]
-
- Berichten: 75
- Lid geworden op: 10 dec 2016, 06:33
- Locatie: Gelderland
-
- Berichten: 75
- Lid geworden op: 10 dec 2016, 06:33
- Locatie: Gelderland
-
- Berichten: 4223
- Lid geworden op: 05 dec 2010, 10:23
- Locatie: Omgeving Utrecht/ FR
Vandaag wordt het weer eens pasta met venkel en groene asperges [url]https://outmijnkeuken.nl/2017/05/16/veg ... es-venkel/[/url]. Es kijken of ik vanmiddag puf heb om zelf pesto te maken of dat het toch een potje wordt.