Makkelijke maaltijden?
Vries altijd (zoals eerder genoemd) veel in
Pasta of stampppot kun je toch moeilijk voor 1 keer koken
Verder heb ik in diepvries ook kant en klaar maaltijden staan
[url]www.apetito.nl[/url] of [url]www.versaantafel.nl[/url]
Deze zijn gezonder als de kant en klaar in supermarkt
en je kan bevroren in magnetron zetten, daar wordt nog nagegaard
Ik doe het op dagen dat ik minder energie heb
Pasta of stampppot kun je toch moeilijk voor 1 keer koken
Verder heb ik in diepvries ook kant en klaar maaltijden staan
[url]www.apetito.nl[/url] of [url]www.versaantafel.nl[/url]
Deze zijn gezonder als de kant en klaar in supermarkt
en je kan bevroren in magnetron zetten, daar wordt nog nagegaard
Ik doe het op dagen dat ik minder energie heb
[QUOTE=wilm;1121688]Verder heb ik in diepvries ook kant en klaar maaltijden staan
[url]www.apetito.nl[/url] of [url]www.versaantafel.nl[/url]
Deze zijn gezonder als de kant en klaar in supermarkt
[/QUOTE]
die ga ik eens rustig bekijken dank je voor de tip :cool:
[url]www.apetito.nl[/url] of [url]www.versaantafel.nl[/url]
Deze zijn gezonder als de kant en klaar in supermarkt
[/QUOTE]
die ga ik eens rustig bekijken dank je voor de tip :cool:
[QUOTE=wilm;1121688]
Verder heb ik in diepvries ook kant en klaar maaltiijden url]www.versaantafel.nl[/url]
Deze zijn gezonder als de kant en klaar in supermarkt
en je kan bevroren in magnetron zetten, daar wordt nog nagegaard
Ik doe het op dagen dat ik minder energie heb[/QUOTE]
Deze maak ik ook gebruik van, koken lukt me niet meer, kost teveel energie.
Verder heb ik in diepvries ook kant en klaar maaltiijden url]www.versaantafel.nl[/url]
Deze zijn gezonder als de kant en klaar in supermarkt
en je kan bevroren in magnetron zetten, daar wordt nog nagegaard
Ik doe het op dagen dat ik minder energie heb[/QUOTE]
Deze maak ik ook gebruik van, koken lukt me niet meer, kost teveel energie.
Herkenbaar probleem!! Ik lees mee.
Wij koken altijd voor 2 dagen, we zijn met z'n twee.
(We eten glutenvrij. Dus (mais)pasta, curry, boerenkool, boemboe boontjes, nasi, kikkererwten con carne, etc)
Een keer PAËLLA gehaald uit de diepvries van de LIDL en was nog best te eten. Soms gooien we er dan nog een half zakje extra groenten tegenaan. Er ligt bij ons altijd wel een half zakje in de vriezer. als de ah weer 1+1 gratis heeft.
Wij koken altijd voor 2 dagen, we zijn met z'n twee.
(We eten glutenvrij. Dus (mais)pasta, curry, boerenkool, boemboe boontjes, nasi, kikkererwten con carne, etc)
Een keer PAËLLA gehaald uit de diepvries van de LIDL en was nog best te eten. Soms gooien we er dan nog een half zakje extra groenten tegenaan. Er ligt bij ons altijd wel een half zakje in de vriezer. als de ah weer 1+1 gratis heeft.
die ruimte blijft een probleem bij mij denk ik...tenzij ik dingen bij mijn ouders in de vriezer ga leggen ofzo
wel fijn dat het allemaal vrij lang houdbaar is; je hoeft dus niet een heleboel te bestellen en dan achter elkaar naar binnen te werken...;)
vers aan tafel spreekt me op de 1 of andere manier meer aan...vraag meniet waarom hahaha. Ik ga beiden nog eens goed bekijken en misschien toch eens een keer proberen. Als ik het goed lees, zit je nooit ergens aan vast, dus al zou ik het maar 2x per jaar doen dan moet dat geen probleem zijn
wel fijn dat het allemaal vrij lang houdbaar is; je hoeft dus niet een heleboel te bestellen en dan achter elkaar naar binnen te werken...;)
vers aan tafel spreekt me op de 1 of andere manier meer aan...vraag meniet waarom hahaha. Ik ga beiden nog eens goed bekijken en misschien toch eens een keer proberen. Als ik het goed lees, zit je nooit ergens aan vast, dus al zou ik het maar 2x per jaar doen dan moet dat geen probleem zijn