Deelnemers gezocht voor campagne rondom MS

Hier kun je alles kwijt wat niets of niet direct met MS te maken heeft
Shartlooper
Berichten: 1
Lid geworden op: 14 okt 2019, 08:17
Locatie: Utrecht

Deelnemers gezocht voor campagne rondom MS

Bericht door Shartlooper »

Beste Leden,

Voor een landelijke bewustwordings-campagne, in samenwerking met een geneesmiddelen fabrikant, rondom de ziekte MS zijn wij op zoek naar mannen en vrouwen die leven met MS. In de campagne zal een persoonlijk doel centraal staan. Denk hierbij aan een droomreis, een sportwedstrijd waar je aan mee wilt doen, een groot kunstwerk waar je aan bezig bent. Dit kan dus van alles zijn!

Rondom de ziekte MS heerst veel onduidelijkheid. Ook ervaart iedereen deze ziekte anders. Met deze campagne willen we in beeld brengen dat je, ondanks je ziekte, nog van alles kan. Van de kandidaten wordt verwacht dat ze elke week een kort filmpje maken, waarin ze laten zien hoe ze werken richting hun doel. Deze filmpjes zullen een plekje krijgen op een speciaal aangemaakte Facebook pagina rondom de hele campagne. Ook zal er een professioneel campagnefilmpje geschoten worden voorafgaand aan de campagne.

Kortom, heb jij een mooi verhaal dat je graag wilt delen? Wil jij graag lotgenoten helpen, anderen inspireren, en informeren over MS? We helpen tijdens de gehele periode met het bedenken van content en met het filmen van je verhaal, dus je staat er zeker niet alleen voor.
Voor vragen, of als je interesse hebt, stuur mij een e-mail op [EMAIL="sheena.hartlooper@mslgroup.com"]sheena.hartlooper@mslgroup.com[/EMAIL].

Vriendelijke groeten,
Sheena Hartlooper