Wie zijn wij eigenlijk ? Stel hier jezelf voor.

Hier is ruimte voor nieuwe leden om zich voor te stellen en voor iedereen die meer over zichzelf wil vertellen
Gebruikersavatar
Johan
Berichten: 339
Lid geworden op: 16 mei 2001, 22:00
Contacteer:

Wie zijn wij eigenlijk ? Stel hier jezelf voor.

Bericht door Johan »

Hallo allemaal,

Als je op deze topic jezelf voorstelt weet je zeker dat je informatie bewaard blijft omdat "losse" topics snel oplossen in de tijd.

Veel mensen vinden het gewoon leuk om meer van de anderen te weten vandaar dat ik deze topic geopend heb.

Mijn naam is Johan, bouwjaar 1960 en ik woon in Valkenswaard. Mijn hobby's zijn reizen, filmen en foto's maken van alles wat groeit en bloeit. Verder is exotisch tuinieren mijn grote passie. Wie onze tuin bezoekt waant zich in de tropen.

Verder twitter ik wat af op: [url]https://twitter.com/Leenderbos2015[/url]
Laatst gewijzigd door Johan op 03 feb 2021, 06:08, 1 keer totaal gewijzigd.
Mirre
Berichten: 1
Lid geworden op: 13 jun 2001, 22:00
Locatie: Haarlem

Bericht door Mirre »

Hallo allemaal,
Tja, ik lees al een poosje mee hier op het forum en heb getwijfeld of ik me zou registreren of niet.
Ik ben net als Johan uit bouwjaar 1960. Ben een happy single met 3 ontzettend lieve maar o zo ontdeugende kattekids. Verder heb ik hier ook een tropisch aquarium(pje). Het werken op aan en met de computer is mijn lust en mijn leven. Ik heb 12 jaar als ziekenverzorgende gewerkt maar dat werd uiteindelijk lichamelijk te zwaar. Ik werd destijds voor 100% afgekeurd voor het werk in de verpleging. Tja, wat dan, ik had nooit ander werk gedaan! Na die 4 maanden weer goedgekeurd voor passend werk, zoals ze dat zo mooi kunnen zeggen. Na 'n omscholing heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt, en ben ik systeem- /netwerkbeheerder geworden op een regionaal opleidingscollege in mijn woonplaats. Da's een hartstikke leuke en afwisselende baan voor 38 uur per week. De hele dag reuring in de tent, dat bevalt me wel [img]http://www.msweb.nl/ubb/smile.gif[/img]

Ik heb w.s. geen MS. Een poos geleden (in 1994) heb ik korte tijd (± 4 maanden) klachten gehad die op MS leken te wijzen. Gevoelloze plekken op mijn benen, behoorlijke evenwichtsstoornissen en plotsklaps heel wazig en dubbel zien. Via mijn huisarts kwam ik toen bij de neuroloog terecht. Helemaal "door de molen gehaald" en uiteindelijk de uitslag "w.s. geen MS". Pfff , wat heb ik toen benauwde weken gehad!! Wat de klachten betreft gaat het eigenlijk best goed. Ik moet alleen zorgen dat ik niet oververmoeid raak. Dan gaat het mis en krijg ik weer last met mijn ogen en kan ik moeilijk mijn balans houden. De neuroloog zei destijds, als het weer terug komt moet je weer een afspraak maken. Dat heb ik nooit gedaan. Dat "w.s geen" lijkt onzeker, maar ik voel me d'r meestal best bij. Ik neem gewoon even gas terug als dat nodig is. Dan ga ik in mijn vrije tijd lekker liggen lezen op bed voor een paar avondjes. Internetten kan ik hier ook met m'n laptop terwijl ik in bed lig. Dat gaat via het netwerkje dat ik hier in huis heb aangelegd. Eenmaal uitgerust verdwijnen de klachten dan weer grotendeels.

Verder zou ik even niks weten te vertellen. Op naar de volgende poster [img]http://www.msweb.nl/ubb/biggrin.gif[/img]

[This message has been edited by Mirre (edited 14 June 2001).]
Renée
Berichten: 1
Lid geworden op: 06 mei 2001, 22:00
Locatie: Hasselt België
Contacteer:

Bericht door Renée »

Hallo allemaal,

Mijn naam is Renée ik kom uit Hasselt België.
ben van 1962. Ben gehuwd met een schat van een man en heb 2 lieve zonen.

Ik heb de diagnose van M.S. sinds januari 1985. Ik zelf weet het pas van april '92. Ze hebben het 7 jaar verzwegen, omdat ze dachten dat ik het niet aankon.
In 1993 werk verloren door deze ziekte.
Sinds heb ik niet meer gewerkt.

Ik woon in een focus project sinds 5 jaar.
Voor degene die niet weten wat een focus woning is zal ik het eventjes uitleggen : dit is een woning die volledig is aangepast aan rolstoelgebruikers. We hebben ook 24 u op 24 u hulp. Als we hulp nodig hebben roepen we via een intercom op en dan komen ze je helpen. Deze huizen staan in een gewone woonwijk en er staan er hier 12 verspreid op de wijk.

Er is 1 basis woning en daar zijn de assisten, dat zijn de personen die er zijn om je te helpen.

Voor de rest heb ik 1 grote hooby en dat is petanquen ( jeu de boules ).

En natuurlijk de computer.

Groetjes Renée
anneken
Berichten: 1
Lid geworden op: 28 apr 2001, 22:00
Locatie: België

Bericht door anneken »

Hoi allemaal ..

Ik ben Anneken en kom uit wetteren dat ligt in België meer specifieker in Oost-vlaanderen ...
Ik verhuis binnenkort naar Oostkamp, ligt in West-vlaanderen ..

Ik ben een driendertig jarige weduwe met twee rakkers van 10 en 9 ... en momenteel een pracht van een vriend ...

Ik werk als verpleegkundige in de thuisverpleegkunde .. Nu nog tot en met augustus ... Daarna neem ik een tijdje vakantie en zoek ander werk ..

Mijn hobby's: mijn werk, lezen, fietsen, rolstoelhockey (niet als deelnemer maar als suporter-verzorgster-annimator-knuffelaar [img]http://www.msweb.nl/ubb/smile.gif[/img] [img]http://www.msweb.nl/ubb/smile.gif[/img] [img]http://www.msweb.nl/ubb/wink.gif[/img] )pff...

Ik heb sinds november 1996 ms een jaar na het overlijden van mijn man ..
Allé dat ik er veel last van had .. Daarvoor nooit aandacht aan besteed .. [img]http://www.msweb.nl/ubb/biggrin.gif[/img]

Zo dat is het een beetje denk ik ..

Groetjes en een knuffel Anneken
Annabella
Berichten: 1
Lid geworden op: 31 mei 2001, 22:00
Contacteer:

Bericht door Annabella »

Hallo allemaal,

Ook ik vond het voorstel van Johan een goed idee, dus zal ik zeker niet achterblijven..........

Ik ben 37 jaar, vrouw, 5 jaar getrouwd, geen kinderen. Ik heb ppms met schubs sinds eind 1994. Hoe dat allemaal ging kun je lezen in mijn gelijknamige topic van vorige week ofzo.

Een grote hobby van mij is schilderen. Thuis heb ik een ateliertje waar ik me heerlijk kan uitleven..........

Ik schilder wat "ruig", omdat mijn armen spastisch (ataxisch) zijn en gebruik hulpmiddelen maar ik vind het heerlijk!
Regelmatig heb ik een expositie en verkoop ook nog........Nooit gedacht dat ik een nieuwe carriere zou hebben na mijn werk in de verslavingszorg ,m'n 100% afkeuring en mijn verpleeghuisindicatie....

Computeren vind ik ook erg leuk! Ik heb allerlei aanpassingen op dit apparaat en kan er ook op "schilderen".........
Daarnaast surf ik op het internet, email graag en bezoek dit forum zeer regelmatig.

Verder "lees" ik heel veel. Ik schreef "lees" tussen aanhalingstekens omdat ik luister.........
Eigenlijk lees ik dus met mijn oren. Gesproken boeken van de NLBB. Niet dat ik niets meer kan zien maar ik heb te weinig kracht om een boek vast te houden. Lastig maar zeker niet onoverkomelijk...........

Zo, dat was het in vogelvlucht. Wie durft nog meer?
Groet,
Annabella
Evelyn
Berichten: 1
Lid geworden op: 03 mei 2001, 22:00
Locatie: Amsterdam

Bericht door Evelyn »

Hallo,
ik durf ook...

Ik ben net 25 geworden, woonde tot een 2 maanden geleden nog bij mijn ouders, met wie ik het erg goed kan vinden. Sinds 2 maanden pas ik op het huis van een vriend in het centrum van Amsterdam, heerlijk in de zomer, en sinds een week heb ik een huisje op mijn naam staan in Amsterdam, waar ik ook ben geboren.

Ben 100% aan het werk als programmeur ( SAP specialiste, zoals ze me op het werk noemen). Dat bevalt erg goed, iedere keer dat een programma af is en werkt, ben ik trots op "mijn kindje" .

Ik dans heel veel, salsa is echt mijn passie. En geniet sinds ik de diagnose waarschijnlijk MS heb gekregen alleen maar meer dat ik nog kan dansen. Daar ben ik blij om, anderen dansen alsof het allemaal maar zo vanzelfsprekend is, maar het gevoel als ik dans is nu veel intenser geworden!

Verder doe ik heel veel met vrienden en familie naast uitgaan, gezellig eten met een groepje of met zijn 2-en. Naar de film, etc etc.

Stiekem vind ik zelf dat ik iets te actief ben, toen ik nog thuiszat, zorgde ik er in ieder geval voor dat ik 2 dagen in de week 's avonds thuis was, dat komt er al een tijdje niet meer van. 2 weken geleden heb ik een feest met uiteindelijk 140 gasten gehad, sinds toen ben ik elke dag enorm moe, maar ik sleep me voort en ga maar door, terwijl ik het lieft in mijn bed wil springen en een hele dag zou willen slapen, "je weet het wel maar doet het toch niet", gek hoe een mens in elkaar zit.

Sinds 2 augustus diagnose: "zeker MS'

Dat was het zo'n beetje.

Groetjes van Evelyn

De volgende...


[This message has been edited by Evelyn (edited 15 June 2001).]

[ 21 november 2001: Bericht gecorrigeerd door]
Loes
Berichten: 1
Lid geworden op: 19 dec 2000, 23:00
Locatie: Drenthe

Bericht door Loes »

Hallo,

Ik vind dit ook wel een goed idee, heb je toch een beetje een idee dat je iedereen een beetje kent!

Ik ben dus Loes, ben 24 jaar en heb de diagnose MS in februari 2000 gekregen. Ik mer gelukkig weinig van het feit dat ik MS heb, ik heb nml. weinig tot geen klachten. Het enige waar ik medicijnen voor heb, is mijn blaas, anders loop ik 15 keer op een dag naar het toilet (nogal sterke aandrang).

Ik ben bijna klaar met mijn studie aan de HEAO. Net gisteren mijn afstudeerpresentatie gehad, en dat ging erg goed, ik heb het dan ook gehaald. Nu nog drie tentamens. Als dit ook goed gaat, heb ik mijn studie op de normale manier, in vier jaar, afgerond.

Ik woon samen met mjn vriend, sinds iets meer dan een jaar. Dit bevalt uitermate goed, we hebben het samen ontzettend naar de zin.

Per 1 augustus heb ik een baan bij een IT en management consuktancy bedrijf, waar ik start als young professional. Daar ga ik eerst intern in opleiding. Daarna is het de bedoeling dat je op projecten zit; dan ergens een half jaar, dan ergens een jaar en zo verder. Ik heb er erg veel zin in! Ik hou nml. van veel afwisseling!

Mijn hobby's zijn er veel, waaronder uitgaan, films kijken, lezen, computers, mijn studie, klaverjassen met mijn bijna schoonzusje en haar vriend, op vakantie gaan, en mijn vrienden!

Verder heb ik eigenlijk weinig te melden!

Groetjes van Loes
Sabine
Berichten: 1
Lid geworden op: 06 mei 2001, 22:00
Locatie: Apeldoorn

Bericht door Sabine »

Oké, nu ik....

Sabine, 28 jaar, samenwonend sinds twee jaar met mijn lieve vriend en knotsgekke kater.

Diagnose MS januari 1999. Eerste schub maart 1998. Het is bij tot nu toe gebleven bij twee schubs (toen ik het nog niet wist).

De eerste periode van mijn ziekte fulltime blijven werken (verkoop binnendienst en marketing--> stresssssssss!!!!), ingestort (moe moe moe), 7 maanden thuis gebleven en na een reintegratie project sinds september weer aan het werk.

Ik werk nu 5 dagen a 4 uur op de administratie. Heerlijk vindt ik het!

Ga nog regelmatig stappen in discotheken (1x in de 3 weken)en dans de sterren van de hemel tot het ochtend wordt. Dans ook nog 1x in de week op hoog niveau. Ik ben hier ook erg dankbaar voor want dansen is mijn leven!

Oké, wie volgt......

Pam
Berichten: 10
Lid geworden op: 05 mei 2001, 22:00
Locatie: Dordrecht

Bericht door Pam »

Die volgende van ik dus,

Mijn naam is Paula A. M. vandaar Pam,
Mijn bouwjaar is 1969. Ik ben getrouwd heb 1 dochter Julia van 2,5 jaar.

Ik werk nu 3 dagen als Technisch Onderwijs Assistent en ga volgend schooljaar 2 dagen werken, omdat ik Julia meer wil zien.

Sinds vrijdag 13 april weet ik dat mijn dubbelzien, en de verlamde rechterarm van 4 jaar geleden, te wijten is aan MS.

In die 4 jaar hebben we ontzettend veel gereisd en had ik een drukke baan in 5 ploegendienst als proces-operator.
Nu ben ik moeier dan ik gewend was. En heb echte ups en downs. Hopelijk nog sporen van de schub.

De volgende.. Pam
Plaats reactie Vorig onderwerpVolgend onderwerp