ik stel mij voor

Hier is ruimte voor nieuwe leden om zich voor te stellen en voor iedereen die meer over zichzelf wil vertellen
lilyrose
Berichten: 4
Lid geworden op: 24 feb 2021, 21:11

ik stel mij voor

Bericht door lilyrose »

Lieve mensen,

Ik ben Lily, nieuw op het forum.
Ik ben in januari bij de neuroloog terecht gekomen nadat er een vermoeden was dat er sprake was van een tia.en neuroloog had eerder het vermoeden dat er sprake van MS. Ik ben 47 en ging op internet op zoek en bleek dat ik in bijna alle symptomen herkenning zag.

In tegenstelling tot heel verdrietig was dit voor mij bijna een opluchting omdat we echt al jaren op zoek zijn geweest naar wat er aan de hand kon zijn. En mogelijk moet ik weer opnieuw op zoek gaan want na de MRI waar witte stof afwijkingen op gevonden zijn (en bleek ook dat ik toch een infarct had gehad) vond de neuroloog dat mijn klachten niet overeenkomen met MS :shock:

Ondertussen zijn mijn klachten niet meer overgegaan (dat was voorheen wel zo) en zijn alleen maar erger geworden tot op het punt dat ik haast niet meer kan lopen. Ik ben benieuwd naar jullie verhalen want ik heb ook vernomen dat het vaak een enorme zoektocht is. Ikzelf vind het belangrijk om een diagnose te hebben zodat ik ermee aan de slag kan en kan gaan werken aan herstel.

groetjes,

Lily
Laatst gewijzigd door leeuwtje-nl op 25 feb 2021, 15:33, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Toevoeging witregels ivm leesbaarheid.