Per 1 februari is dit forum niet meer actief. Je account en bijbehorende gegevens op dit forum zijn daarom verwijderd. Oude berichten kun je nog wel nalezen. We zien je eind februari graag terug in de nieuwe community van MS.nl. Meer informatie lees je op MS.nl of in dit topic.

Bezorgd

Diagnose MS, symptomen, medische onderzoeken, behandelingen (ja of nee) en revalidatie
Artemis-

Bericht door Artemis- »

[QUOTE=Njomii;1074281] Je blijft toch met die onzekerheden zitten. Zeker nu dat de huisarts zei dat hij ook denkt dat het MS kan zijn.
Ik ben op van de stress en de zenuwen.[/QUOTE]

Persoonlijk denk ik dat het best voorbarig is van jou HA om nu al het woord MS uit te spreken...pas na enkele weken tintelingen en gevoelsstoornis.
Het kan immers nog van alles zijn (!)...breed vizier door een specialist lijkt mij beter op z'n plaats, zoals mijn voorgangers hier ook benoemen.

Hoewel ik heel goed begrijp dat onzekerheid heel belastend kan inwerken, raad ik je toch vooral aan om de onrust een beetje te 'parkeren'.
Het vreet energie en stress kan juist voor allerhande rare klachten zorgen.

Wanneer er iets kwalijks of juist onschuldigs speelt, komt dit er hoogstwaarschijnlijk uiteindelijk wel uit...daar heb je nu geen invloed op.
Probeer wat afleiding te zoeken en doe leuke dingen, wees lief voor jezelf.
Nogmaals sterkte met alles.
Njomii

Bericht door Njomii »

Dank je wel. Ik hoop stiekem dat het geen MS is. Dat heeft iedereen wel gedacht denk ik. Ik heb onwijs veel respect voor jullie.

Ik ben een stressvol persoon en nu met men rechteroog dat vreemd doet... heel vreemd. Het is een drukkende pijn dat er zit vooral in mijn oogkas en men oog voelt heel droog aan.
Jullie herkennen het toevallig niet?
roos30

Bericht door roos30 »

Bij een oogzenuwontsteking, dus ontsteking van de zenuwen naar je oog, is je visus meestal aangedaan. Pijn rondom je oog en een droog oog klinkt niet aks een oogzenuwontsteking.

Ik ken het echter wel, bij mij komt het door stress en migraine i.c.m. oververmoeid zijn
Plaats reactie Vorig onderwerpVolgend onderwerp