Per 1 februari is dit forum niet meer actief. Je account en bijbehorende gegevens op dit forum zijn daarom verwijderd. Oude berichten kun je nog wel nalezen. We zien je eind februari graag terug in de nieuwe community van MS.nl. Meer informatie lees je op MS.nl of in dit topic.

Vraagje over beugels in toilet en douche

Alles omtrent werk en uitkeringen
Anna1975

Bericht door Anna1975 »

@Knillis, een rondje google leverde me [URL="https://www.tomzorg.nl/toilet-sta-op-be ... 3QQAvD_BwE"]deze constructie op[/URL], je hoeft nergens in te schroeven, alleen even de toiletbril losmaken en weer vastzetten met dit ding er tussen.

Er bestaan ook toiletverhogers met armleggers, als blijkt dat het toilet ook aan de lage kant is.
Knillis

Bericht door Knillis »

Wat je daar als optie noemt Anna1975 lijkt me een super goede oplossing. En is nog een redelijk betaalbaar t.o.v. andere mogelijkheden.

Gaan we zeker onderzoeken. Heel erg bedankt voor de moeite. We hebben al veel op google gezocht maar dit nog niet tegengekomen.
pokey

Bericht door pokey »

dat wat anna linkt bedoelde ik dus alleen dan met een verhoger [url]https://www.tomzorg.nl/toiletverhogers- ... v2EALw_wcB[/url]

en bij een hangend toilet is dit de andere optie die ik benoemde.
wellicht is dit ook voor bij de wastafel een optie ?

[url]https://www.vidaxl.nl/e/4006956951348/r ... ZyEALw_wcB[/url]

En de gewone zuignap handgrepen hebben allemaal naar mijn weten zo'n indicator . maar ik trek er eerst aan voor ik me er echt aan optrek (heb 1 bij wc)

heb jaren terug bij de kruidvat voor € 2,50 gehaald die lange tijd prima waren , maar net wat fratema zegt , op een zeker moment blijft steeds 1 zuignap om de haverklap loslaten en eigenlijk heb ik dat met alle merken nog gehad.
vorig jaar in spanje 1 gekocht (hotel was niet aangepast zoals beloofd...... ) en dat is een topper haha was ook prijzig, waar die van aliexpress t loslaat euvel toch wel erg vaak hebben, dus helaas toch goedkoop duurkoop in het geval van de zuignap.
Knillis

Bericht door Knillis »

Nogmaals dank voor alle moeite Pokey.

Na overleg met mijn ergotherapeute lijkt op dit moment de optie die Anna noemde een heel goed en tevens een relatief goedkoop hulpmiddel.

Maar we gaan pas tot aanschaf over nadat we de sleutel van het appartement hebben en nog weer even precies hebben kunnen bekijken hoe alles precies geplaatst is in het huis. We zijn er maar een keer wezen kijken en dan vergeet je veel details weer.
Plaats reactie Vorig onderwerpVolgend onderwerp