Per 1 februari is dit forum niet meer actief. Je account en bijbehorende gegevens op dit forum zijn daarom verwijderd. Oude berichten kun je nog wel nalezen. We zien je eind februari graag terug in de nieuwe community van MS.nl. Meer informatie lees je op MS.nl of in dit topic.
Ziet er lekker uit hoor. Het vlees maak ik ook wel eens op die manier maar dan snijd ik de varkenshaas (kipfilet of kalkoenfilet in de lengte bijna doormidden (klein beetje plat slaan) en dan een mengsel van wittebroodkruim, kruiden en knoflook aangemaakt met heel ietsje water er tussen leggen. Vlees weer dichklappen en dan de spek er om. Is ok best veel werk maar maak af en toe een feestelijke maaltijd helemaal compleet.
zelf gemaakte goulashsoep :p
beetje spelen met de kruiden (ik voeg karwijzaadjes en smoked paprikapoeder toe)
super lekker
[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","src":"http]
[URL]http://www.soeprecepten.eu/soep+recepten/goulashsoep[/URL]
Ja, dat is zo lekker!
Ik ken hem bijna zoals hij daar staat, maar dan met gebraden gehaktballetjes (dat hoeft niet zolang te koken), en met een paar lepeltjes sambal. :ja:
Het is blijkbaar soepweer :). Ziet er goed uit die goulashsoep en ook de erwtensoep zal wel extra lekker smaken na die paar weken :lekker:!
Hier vandaag een goedgevulde zelfgemaakte groentensoep met, naast de gebruikelijke groentensoepgroenten, stukjes tomaat en een scheutje zoete ketjap.
Dadelijk maar eens beef teriyaki maken, met peultjes, wortel, ui en taugéBeef Teriyaki - Uit Pauline's Keukenhttps://uitpaulineskeuken.nlLekker recept voor beef teriyaki met sojasaus en mirin.
Vandaag wordt het weer eens pasta met venkel en groene asperges [url]https://outmijnkeuken.nl/2017/05/16/veg ... es-venkel/[/url]. Es kijken of ik vanmiddag puf heb om zelf pesto te maken of dat het toch een potje wordt.