Wat eten we vandaag? Deel 14
Verrassend lekkere pasta uit de oven. Uiteraard braaf de pastasaus zelf gemaakt.
[URL]https://memoriediangelina.com/2014/08/2 ... pizzaiola/[/URL]
[URL]https://memoriediangelina.com/2014/08/2 ... pizzaiola/[/URL]
Weekend, eindelijk weer wat puf om wat uitgebreider te koken dan eten uit de vriezer (of thuisbezorgd.nl :-) ).
Roergebakken paksoi (gewoon uit de pan), groenterijst gebakken, met satéstokjes.Gegrilde Shanghai paksoi van de bbq | EATME.nlhttps://www.eatme.nlEen verantwoord barbecue gerecht maken? Bekijk welke ingrediënten je nodig hebt en ga aan de slag. Let us inspire you!
Roergebakken paksoi (gewoon uit de pan), groenterijst gebakken, met satéstokjes.Gegrilde Shanghai paksoi van de bbq | EATME.nlhttps://www.eatme.nlEen verantwoord barbecue gerecht maken? Bekijk welke ingrediënten je nodig hebt en ga aan de slag. Let us inspire you!
Omdat de spruiten toch echt op moeten, maar es een keer een variatie gegoogled: [url]https://www.jumbo.com/recepten/spruiten ... rd-332624/[/url]
Ik ben benieuwd!
Ik ben benieuwd!
soep! :D
zelfgemaakte pittige kerriesoep met ananas
[url]https://www.smulweb.nl/recepten/1444435 ... -en-ananas[/url]
zelfgemaakte pittige kerriesoep met ananas
[url]https://www.smulweb.nl/recepten/1444435 ... -en-ananas[/url]
Het zag er bij onszelf niet zo netjes uit, maar was wél lekker: Perzische kipstoof met granaatappelstroop en walnoten. Licht kruidig, klein beetje zuur en toch zoet. Mjammie!
[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","height":"406","width":"629","src":"https]
[URL="https://violetkookt.nl/2014/01/03/fesen ... naatappel/"]https://violetkookt.nl/2014/01/03/fe...-granaatappel/[/URL]
[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","height":"406","width":"629","src":"https]
[URL="https://violetkookt.nl/2014/01/03/fesen ... naatappel/"]https://violetkookt.nl/2014/01/03/fe...-granaatappel/[/URL]
Ja, dat is een goed idee! Wij doen het met haring ipv tonijn, en noemen het vervolgens haringsalade :D. Maar hier is ie uit beeld geraakt. Ten onrechte. Binnenkort weer es maken.
[QUOTE=Marina;n476745]Maar eens een oude klassieker gemaakt. Bietensalade met bietjes uiteraard ;) , tonijn (op water), gekookte aardappels, zoetzure augurkjes, zilveruitjes, wat vocht van de augurken en zilveruitjes, mayo, peper en zout. Lekker fris![/QUOTE]