Wat eten we vandaag? Deel 14
Re: Wat eten we vandaag? Deel 14
Ik zit nu alweer een tijdje bij de weight watchers, en die hebben echt lekkere en makkelijke gerechten.
Vandaag: chinese noodles (van die dikkere), met taugé, paprika, peultjes, vegetarische spekjes en pindasaus (= zelfgemaakt met knoflook, verse gember, pepertje, een lepel pindakaas, groentebouillon en wat sojaroom of kokosmelk).
De afwas is voor morgen.
Vandaag: chinese noodles (van die dikkere), met taugé, paprika, peultjes, vegetarische spekjes en pindasaus (= zelfgemaakt met knoflook, verse gember, pepertje, een lepel pindakaas, groentebouillon en wat sojaroom of kokosmelk).
De afwas is voor morgen.
Re: Wat eten we vandaag? Deel 14
Haha, was het zeker!
Mijn persoonlijke variatie op deze: https://www.weightwatchers.com/nl/recip ... 0016971c24
Hoewel hij ook lekker is met de visvrije gamba's van de vegetarische slager! Net waar je zin in hebt.
Mijn persoonlijke variatie op deze: https://www.weightwatchers.com/nl/recip ... 0016971c24
Hoewel hij ook lekker is met de visvrije gamba's van de vegetarische slager! Net waar je zin in hebt.
Re: Wat eten we vandaag? Deel 14
[mention]D-Cheryl[/mention] fijn om te horen dat het gesmaakt heeft.
Re: Wat eten we vandaag? Deel 14
Vandaag wordt het hier een kruidige groentesalade met krieltjes. Heerlijk fris met de warme weer!
Re: Wat eten we vandaag? Deel 14
Vandaag uiensoep met een kaastomaattosti.
Uiensoep vind ik erg lekker en nu ik gesneden uien ontdekt heb in de supermarkt is de drempel helemaal weg!
Uiensoep vind ik erg lekker en nu ik gesneden uien ontdekt heb in de supermarkt is de drempel helemaal weg!
Re: Wat eten we vandaag? Deel 14
Wat een lekker idee Sara, klinkt inderdaad wel heel simpel.
Wat voor bouillon gebruik je daarvoor? En bak je de uien eerst, of kook je ze gewoon mee?
Wat voor bouillon gebruik je daarvoor? En bak je de uien eerst, of kook je ze gewoon mee?
Re: Wat eten we vandaag? Deel 14
Ik heb het recept uit het armeluis kookboek van Sylvia Witteman gebruikt. Dat lijkt heel erg hierop: https://www.volkskrant.nl/mensen/de-opl ... ~b4ef0842/
Het lang en langzaam bakken is wel essentieel voor de smaak. De suiker was echt too much. Ik heb achteraf nog wat witte wijnazijn toegevoegd.
Als drank heb ik witte wijn gebruikt. En als de fles toch open is .
Tip voor een tosti (ook van Sylvia Witteman): boter (margarine whatever) aan de buitenkant ipv aan de binnenkant. Dan bakt ie lekkerder knapperig zonder uit te drogen.
Re: Wat eten we vandaag? Deel 14
Ik las laatst een tip van een chef. Geen boter maar mayonaise aan de buitenkant. Zelfde idee, maar omdat er ei in mayo zit wordt het extra knapperig...