Reageren op iemand

Vogel uit hoe alles werkt, je kunt hier berichten proberen te schrijven, maar ook quoten ,linken en vooral plaatjes, handtekeningen en smilies plaatsen
Jeetje70
Berichten: 57
Lid geworden op: 15 jul 2021, 11:45

Reageren op iemand

Bericht door Jeetje70 »

Als je een reactie krijgt van iemand n.a.v. je verhaal, dan kan je erop reageren. Maar als dan nog een andere persoon op je verhaal reageert, dan staat deze onder het verhaal van de persoon die al op je had gereageerd. Het is niet zo overzichtelijk op wie je dan wil reageren. Ik ben nieuw op dit forum, dus ik weet nog niet precies hoe alles werkt.
leeuwtje-nl
Berichten: 4312
Lid geworden op: 05 dec 2010, 10:23
Locatie: Omgeving Utrecht/ FR

Re: Reageren op iemand

Bericht door leeuwtje-nl »

Hoi Jeanette, het aller gemakkelijkst is het natuurlijk om gewoon even de naam van degene te noemen op wie je reageert, net zoals ik nu doe. Je kunt eventueel ook een citaat halen uit de tekst waar je op wilt reageren. Maar ik vraag je dan wel nadrukkelijk om niet de hele tekst te citeren, maar echt alleen het zinnetje waar je op terug wilt komen.

Citaat kun je aanmaken door op de 2 komma's te klikken, en dan alle overbodige tekst tussen de quotes te verwijderen, zodat alleen het essentiële blijft staan. (De woorden "quote" en de haakjes enzo aan zowel het begin als het eind laten staan, tekst er tussenin kun je aanpassen.) Maar nogmaals: gewoon even de naam noemen van iemand, is voor iedereen duidelijk. :-) Goed dat je je vraag hier stelt!
Jeetje70
Berichten: 57
Lid geworden op: 15 jul 2021, 11:45

Re: Reageren op iemand

Bericht door Jeetje70 »

Leeuwtje: Bedankt voor de tip. Ik snap nu hoe het werkt!
Plaats reactie Vorig onderwerpVolgend onderwerp