Per 1 februari is dit forum niet meer actief. Je account en bijbehorende gegevens op dit forum zijn daarom verwijderd. Oude berichten kun je nog wel nalezen. We zien je eind februari graag terug in de nieuwe community van MS.nl. Meer informatie lees je op MS.nl of in dit topic.

Hoogeloon 2022

Hier kun je contacten leggen, uitjes organiseren of geplande uitjes onder de aandacht brengen.
MS-Express

Hoogeloon 2022

Bericht door MS-Express »

In onze planning voor 2022 staat van 20 -23 mei het MS-Express weekend in Hoogeloon genoteerd.

Vanwege het steeds hoger oplopende aantal besmettingen leek het erop dat een weekend in het voorjaar te vroeg zou zijn. Ontzettend jammer, want veel mensen smachten er naar om elkaar weer op een veilige manier te kunnen ontmoeten.

Gelukkig lijken de vooruitzichten steeds gunstiger, waardoor we hebben besloten om alsnog van start te gaan met de voorbereidingen van het weekend.

Hou het MSWeb forum en Facebook in de gaten, want binnenkort hopen we meer te kunnen vertellen over het weekend en openen we de aanmeldingsprocedure.
MS-Express

Re: Hoogeloon 2022

Bericht door MS-Express »

Vandaag hebben alle deelnemers die géén zorg nodig hebben, bericht gehad dat ze meekunnen met het weekend. De zorgvragers moeten nog even geduld hebben. Hun zorgvraag ligt nu bij onze deskundige vrijwilligers, die deze zullen beoordelen en kijken of deelname mogelijk is. Ook zij zullen zo snel mogelijk horen of ze meekunnen.

Heb jij nog geen bericht gehad van ons, maar je had je wel aangemeld? Stuur ons dan een bericht via hoogeloon@ms-express.nl.
hillie

Re: Hoogeloon 2022

Bericht door hillie »

wanneer krijg ik bericht of ik wel of niet mee mag met dit weekend in Hoogeloon? Hillie
Jrs77

Re: Hoogeloon 2022

Bericht door Jrs77 »

Kan het kloppen dat de link met foto's nooit is verstuurd?
Gesloten Vorig onderwerpVolgend onderwerp