Per 1 februari is dit forum niet meer actief. Je account en bijbehorende gegevens op dit forum zijn daarom verwijderd. Oude berichten kun je nog wel nalezen. We zien je eind februari graag terug in de nieuwe community van MS.nl. Meer informatie lees je op MS.nl of in dit topic.

Aanmelden MS-Express weekend 2024

Hier kun je contacten leggen, uitjes organiseren of geplande uitjes onder de aandacht brengen.
MS-Express

Aanmelden MS-Express weekend 2024

Bericht door MS-Express »

Hoewel het MSweb forum per 1 februari ophoudt te bestaan, gaat MS-Express door met het organiseren van weekenden voor mensen met MS.

Graag hadden we dit jaar weer een weekend in Lemele georganiseerd. Helaas zijn de door ons gewenste accommodaties langdurig niet beschikbaar.

Om die reden gaan we ook in 2024 weer naar de Biestheuvel in Hoogeloon.

In het weekend van 24 - 27 mei hopen we daar met een grote groep MenSen een fijn weekend te beleven.

Wil je mee?

Tijdens dit weekend kan je in een ongedwongen sfeer kennismaken met elkaar, leren van elkaar, maar ook vooral plezier maken met elkaar.
Lijkt je zo'n weekend met "andere MenSen" een beetje eng en durf je het (nog) niet aan?

Laat je dan door de andere deelnemers overtuigen dat het de moeite waard is om toch te gaan.

Deelnemersbijdrage

Dankzij sponsoren en een bijdrage uit het Wout Kalkman Fonds kunnen we de forumweekenden voor een relatief laag bedrag aanbieden.

De deelnemersbijdrage voor het weekend bedraagt €100,-. Net als voorgaande jaren kan het Wout Kalkman Fonds een helpende hand bieden wanneer ook het gereduceerde tarief problematisch is. Als dat het geval is, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We gaan hier discreet mee om.

Verzorging

Heb je zin maar durf je het niet aan omdat je verzorging nodig hebt? Meld je dan toch aan. We hebben een fantastisch zorgteam en in goed overleg is er soms meer mogelijk dan je denkt.

BBQ

Wanneer een heel weekend teveel van het goede is , dan kun je gebruik maken van de mogelijkheid om op zondagmiddag langs te komen tijdens de BBQ. Voor deelnemers aan het weekend is dit inclusief, mensen die alleen tijdens de BBQ komen betalen hiervoor €15,- p.p.

Tijdens de BBQ zijn ook partners van harte welkom.

Aanmelden

Heb je zin om mee te gaan? Stuur dan een mail naar: hoogeloon@ms-express.nl

Mensen die afgelopen jaar naar het weekend in Hoogeloon zijn geweest komen in eerste instantie op de reservelijst te staan.
Zes weken voor aanvang van het weekend gaan we kijken of/hoeveel van deze mensen mee kunnen.