Per 1 februari is dit forum niet meer actief. Je account en bijbehorende gegevens op dit forum zijn daarom verwijderd. Oude berichten kun je nog wel nalezen. We zien je eind februari graag terug in de nieuwe community van MS.nl. Meer informatie lees je op MS.nl of in dit topic.

Avero vergoed wel Radboud UMC 2013 voor nieuwe opnames !!!

Alles omtrent werk en uitkeringen
Dannifan

Avero vergoed wel Radboud UMC 2013 voor nieuwe opnames !!!

Bericht door Dannifan »

Onze klanten met een Keuze Zorg Plan kunnen in december wel terecht in het Radboud umc

De media bericht dat het universitair ziekenhuis in Nijmegen, Radboud umc, tot het eind van het jaar geen nieuwe Achmea-klanten meer behandelt. Volgens het Radboud umc zou Achmea te weinig zorg voor 2013 hebben ingekocht.

Achmea betreurt de berichtgeving. Wij zijn met het Radboud umc in gesprek over de cijfers van 2013. Het ziekenhuis heeft tot nu toe geen duidelijke cijfers aangeleverd en heeft momenteel nog geen 30% gedeclareerd over 2013.

Achmea en het Radboud umc zijn de cijfers samen aan het beoordelen en hebben afgesproken dat onze verzekerden hiervan niet de dupe mogen worden.

Wat betekent dit voor u?
•Voor spoedeisende zorg en zorg die alleen in een Universitair centrum geleverd kan worden kunt u gewoon in december 2013 terecht.
•Reeds geplande behandelingen mogen worden afgemaakt door u.
•Voor alle planbare en niet academische zorg zal een afspraak in januari 2014 worden aangeboden door het Radboud umc.
•In alle andere gevallen kunt u contact opnemen met onze Zorgversneller. Wij kijken of u ergens anders sneller terecht kan.
Klanten met het Keuze Zorg Plan (restitutiepolis)

Onze klanten met het Keuze Zorg Plan zijn volledig vrij in hun keuze voor welke zorgverlener dan ook. Het maakt niet uit of de zorgverlener een contract met ons heeft of niet. Ze krijgen altijd een volledige vergoeding tot maximaal het wettelijk bedrag of maximaal het marktconforme tarief in Nederland met uitzondering van het (verplicht) eigen risico en de (wettelijke) eigen bijdragen. Zij kunnen dus gewoon terecht bij het Radboud umc.

Klanten met Select Zorg Plan (naturapolis)
Als u in december geholpen wilt worden in het Radboud umc en u heeft nog geen afspraak gepland, dan kunt u contact opnemen met onze Zorgversneller. Wij bekijken dan of u ergens anders sneller terecht kunt. Als u in 2014 geholpen wilt worden, kunt u rechtstreeks contact opnemen met het Radboud umc.