Per 1 februari is dit forum niet meer actief. Je account en bijbehorende gegevens op dit forum zijn daarom verwijderd. Oude berichten kun je nog wel nalezen. We zien je eind februari graag terug in de nieuwe community van MS.nl. Meer informatie lees je op MS.nl of in dit topic.

Schippers wil investeerders in de zorg...

Alles omtrent werk en uitkeringen
Floor 1953

marktwerking

Bericht door Floor 1953 »

marktwerking

Vandaag in het NRC :

[URL="http://weblogs.nrc.nl/opklaringen/2012/ ... -overheid/"]Trein en ziekenhuis: de markt lonkt vooral zwakke overheid[/URL]
Ruitje † 17-03-2019

Bericht door Ruitje † 17-03-2019 »

Ik hoorde zaterdag op Radio 1 een hoogleraar die iets met gezondheidszorg deed. Die was niet mals over minister Schippers. Hij zei dat zij geen minister van volksgezondheid is maar minister van marktwerking. Ze weigert met wetenschappers te praten en is alleen maar bezig met haar eigen politiek carrière.

Hij was tegen de plannen om investeerders in ziekenhuizen toe te laten en helemaal tegen de winstuitkering. Dit is echt belachelijk want het gaat hier om publiek geld.

Wanneer komt er nou eens iemand die al die zorgverzekeraars eens gaat onderzoeken? Laat ze eens kijken hoeveel geld er gaat naar overhead (dure managers, gebouwen etc) in vergelijking met vroeger toen we nog ziekenfonds hadden. Ik denk dat er heel veel geld aan de strijkstok blijft hangen en niet naar de echte zorg gaat.
Cæsar

Bericht door Cæsar »

Ruitje † 17-03-2019

Bericht door Ruitje † 17-03-2019 »

Leuk plaatje, jammer dat er taalfout in staat.... ´Wat er ook gebeurd´ is fout. Moet zijn´Wat er ook gebeurt..´. Het is tegenwoordige tijd.
Plaats reactie Vorig onderwerpVolgend onderwerp