Per 1 februari is dit forum niet meer actief. Je account en bijbehorende gegevens op dit forum zijn daarom verwijderd. Oude berichten kun je nog wel nalezen. We zien je eind februari graag terug in de nieuwe community van MS.nl. Meer informatie lees je op MS.nl of in dit topic.

CCSVI - 9

Alles omtrent voeding en supplementen
Jolande

Bericht door Jolande »

Ik hoop het Sebastiaan :)
Maar vrees dat hij opzettelijk aan het treiteren is.
Ik snap heel goed dat marsei niet meer wil posten met elke keer dezelfde achterlijke zelfingenomen reactie van ons om aandacht schreeuwende mannetje :moe:

Eenmaal een enorme plaat voor je kop......
Misschien kan hij tenminste voor het ccsvi topic een verbod krijgen, eeuwig zonde!!
youri19

Bericht door youri19 »

[QUOTE=Marsei;918283]Daarnaast heb ik soms erg weinig zin om nog een link in wat voor topic dan ook te plaatsen, omdat ik weet dat je weer met je theorie komt.[/QUOTE]

Hoop dat je gewoon blijft doorgaan met je berichtgeving Marsei, lees ze altijd met veel interesse.

Groetjes Youri
Leonard

Bericht door Leonard »

[QUOTE=Marsei;918283]Daarnaast heb ik soms erg weinig zin om nog een link in wat voor topic dan ook te plaatsen, omdat ik weet dat je weer met je theorie komt.[/QUOTE]

[U]het is onvermijdelijk dat in de toekomst een groter plaatje boven komt drijven, ook in een topic over ccsvi.[/U]
de verwijzing naar multimodal studies i.p.v. ccsvi in isolatie te zien (ik benadruk alleen maar wat anderen in dit topic hebben gezet) toont ondubbelzinnig aan dat de mantel aan het verschuiven is.
ook de recente call van Zamboni over het bestuderen van de dynamics in the head is m.i. een beweging in diezelfde richting.
maar er zit hier ook een enorm gezondheidssysteem achter dat behoorlijk scheef gegroeid is, en met een al even grote inertia, en dan gaan veranderingen niet gemakkelijk...
maar het denken is aan het verschuiven, dat is ontegenzeggelijk.
dat houdt ook in dat specialisten en researchers over de grenzen van hun disciplines heen gaan kijken om te komen tot hele nieuwe concepten en een nieuw blauw boek over health care...
natuurlijk, dat gaat naar mijn zin en ik denk velen van ons allemaal veel te langzaam.
dus ik promoot mijn concept waar ik maar kan, er is niks zo machtig dan kennis die zich verspreidt.
het concept is misschien niet allemaal precies, maar ik zou het toch ook niet al te gauw maar helemaal aan de kant schuiven want ik denk dat de kern van wat MS is er wel zeker in zit...
Jolande

Bericht door Jolande »

Nou marsei, precies waar je bang voor was gebeurt :cool:
Hij heeft overal schijt aan en gaat gewoon door met het bekladden van het meest boeiende topic.
Als we dat nou eens allemaal gaan doen is dit forum straks onleesbaar en zijn de mensen die dit tipic hebben opgebouwd verdwenen. Allemaal door het gedram van ene Leonard, dank je wel!
Leonard

Bericht door Leonard »

het beste dat ons kan gebeuren is dat mensen zich vragen gaan stellen, iedereen die hier leest.
vandaag, morgen, overmorgen, volgende week, volgende maand, bij het volgende gesprek met hun neuroloog, met hun huisarts enz.
de reactie zal niet altijd positief zijn, misschien ook voor een stukje ingegeven door onwetendheid of bescherming aan de andere kant, maar als we dat maar met genoeg mensen blijven doen, dan gaat vroeger of later het plaatje keren.
ik weet ook wel dat sommigen zich hier graag specifiek op ccsvi richten en mijn postings storend vinden (maar lang niet allemaal!), maar bekijk het ook eens van een andere kant.
waarvoor zijn fora als deze? wat voor doel dienen zij? wat voor doel heb je voor ogen wanneer je ccsvi bespreekt? hoe kom je best naar het doel?
je mag niet blind zijn voor andere meningen. censuur is al helemaal uit den boze. die zaak moet open, en open blijven.
het mag dan misschien allemaal een beetje op chaos gaan lijken, maar geloof me, dit soort fora gedijen het best in zo'n situatie.
TvG

Bericht door TvG »

Dat maak jij niet alleen uit Leonard.
Er is je al vaak gevraagd dit topic schoon te houden van jouw persoonlijke opvattingen en je uit te leven in je eigen topic, wees een kerel en doe dat ook en blijf niet als een klein kind zo doordrammen hier, thanks!

Ja er moet uiteraard breder gekeken worden dan ccsvi alleen, dat snapt iedereen wel. Dat gaat alleen niet lukken als alle topics in elkaar overvloeien. Dus nogmaals laat dit topic over ccsvi gaan en ga los in je 'dit is ms' topic dan heeft de lezer een keuze. Nu niet, want overal komen we nu jouw verhaal tegen, in welk topic dan ook en dat begint me nu ook wel aardig de keel uit te hangen...
Robbie

Bericht door Robbie »

Kom op Leo, centraliseer jouw info...straks gaat ieder topic over jouw onderwerp...als jij het echt zo belangrijk vindt dan zoek je de publiciteit ipv steeds meer mensen op de kast te jagen...of erger nog; ontneem je mensen de lust en interesse om hier te posten...
Jolande

Bericht door Jolande »

Dank je tvg en robbie dan hoef ik het niet meer te zeggen :)
Erger me groen, geel en paars :boos:
Robbie

Bericht door Robbie »

[quote=Jolande;918348]Dank je tvg en robbie dan hoef ik het niet meer te zeggen :)
Erger me groen, geel en paars :boos:[/quote]
ah, ben jij dat?:haha:
merel

Bericht door merel »

Hallo Leonard,

[QUOTE=Leonard;918313]dus ik promoot mijn concept waar ik maar kan, [/QUOTE]

Die vlieger gaat op het forum niet op. Je kan in je eigen topic je concept beschrijven, maar niet in elk topic wat jij daarvoor uitkiest.

Ik heb je al eerder gezegd dat je er dan een ander platform voor zult moeten zoeken omdat het forum zich hier niet voor gaat lenen.

Zie dit als een waarschuwing. De consequenties zijn voor jou als je die aan je laars lapt.

Merel
Gesloten Vorig onderwerpVolgend onderwerp