Billy schreef: ↑21 jun 2020, 16:37
Ik las laatst een tip van een chef. Geen boter maar mayonaise aan de buitenkant. Zelfde idee, maar omdat er ei in mayo zit wordt het extra knapperig...
Ik ben benieuwd, het is 't proberen waard .
Over brood gesproken: gisteren heb ik voor 't eerst zelf naan gebakken. Supersimpel en erg lekker, met de kruidenolie: https://uitpaulineskeuken.nl/2015/04/na ... enten.html. Zaatar had ik niet, maar heb ik bij elkaar gegoogled. (rode peper, tijm, oregano, sumac geloof ik).
Mayonaise lijkt me niet erg lekker in de combinatie met kaas, maar het lijkt me wel lekker bij een tosti met avocado! De lekkerste tosti's bak ik trouwens niet in het ijzer, maar in de pan.
Ja, die ken ik wel! Is leuk. Meestal google ik aan de hand van een ingredient die ik nog heb liggen of waar ik zin in heb, en dan kom ik daar ook wel es terecht.
Sara schreef: ↑27 aug 2020, 14:07
Ja, die ken ik wel! Is leuk. Meestal google ik aan de hand van een ingredient die ik nog heb liggen of waar ik zin in heb, en dan kom ik daar ook wel es terecht.
ja dat had ik ook gedaan wilde iets anders dan gewoon hollands en ook geen pakje..