Coronavirus

Over gezin, familie, vriendschappen, vervoer en andere dagelijkse zaken
Marina
Berichten: 608
Lid geworden op: 04 okt 2019, 11:07

Re: Coronavirus

Bericht door Marina »

Voor mij is er sinds kort wel wat veranderd doordat ik negatief ben getest op Covid-19.

Ik heb zo'n 2 maanden thuis gezeten omdat ik al die tijd al (zeer langzaam beter wordende) hoestklachten heb en mijn huisarts me vertelde dat ik, zolang ik die klachten heb, nog niet naar buiten kan, tenzij ik negatief getest zou zijn.
Ben wel 1 keer naar buiten geweest om naar het ziekenhuis en de huisarts te gaan i.v.m. een mogelijke trombosevoet (wat gelukkig hoogstwaarschijnlijk, afgaande op de bloedtest, niet het geval is en waar ik nog "gewoon" mee kan lopen). Met mondkapje op, wat geen pretje was in de warmte.

Ik hoop dat er binnenkort ook meer testen op anti-stoffen beschikbaar komen voor iedereen. Zou graag weten of die hoest nou wel of niet door corona is veroorzaakt..

Ik blijf nog wel voorzichtig, mede voor mijn vriend die tot de risicogroep behoort, maar ga (als de wind een beetje wil minderen ;) ) straks eindelijk weer lekker fietsen :joepie:
D-Cheryl schreef:
26 jun 2020, 10:47
Maar echt hè... Je moet nu heel duidelijk je grenzen aangeven... Het was fijner toen voor iedereen gewoon dezelfde grens gold.
Ja dat herken ik ook. De paar vrienden die ik heb zijn allemaal een stuk extroverter dan ik ben en snakken naar "live" contact. Ik (als introvert persoon) was eigenlijk wel blij dat ik een goed excuus had, in de vorm van de hoestklachten, om het 'real life' contact nog een beetje af te houden. Verjaardagsfeestjes e.d. vermijd ik voorlopig nog, maar dat was voor mij (door sociale angstklachten) toch al geen levensbehoefte ;) .

Gebruikersavatar
D-Cheryl
Berichten: 1201
Lid geworden op: 22 nov 2011, 13:24
Locatie: Achterhoek

Re: Coronavirus

Bericht door D-Cheryl »

Ik ging vanochtend naar het museum, en ondanks het deurbeleid en het moeten kopen van een kaartje vooraf was het nog best druk! Echt even weer wennen hoor.

Toen ik terugliep wilde ik een broodje meenemen naar huis voor de lunch, maar het was druk bij de winkels, dus ben maar omgelopen en heb mezelf maar een tosti gemaakt.... Eventjes genoeg mensen gezien weer. :P
'Cuz they can // call me crazy if I fail // All the chance that I need // Is one-in-a-million // And they can call me brilliant // If I succeed

leeuwtje-nl
Berichten: 4361
Lid geworden op: 05 dec 2010, 10:23
Locatie: Omgeving Utrecht/ FR

Re: Coronavirus

Bericht door leeuwtje-nl »

Mijn sociale leven keert langzaam terug, maar wel op mijn eigen voorwaarden! :lol: Vandaag met mijn zus afgesproken in Woerden, tussen onze woonplaatsen in. Haast uitgestorven daar, dus heel rustig wat kunnen wandelen, eten en drinken en ook de enigen in 1 van de weinige open winkels. Zelf op de fiets naar Woerden geweest, en zo dus allemaal prima te doen. Ik ben weer 40 km sportief geweest in de buitenlucht, en wij zussen hebben weer eens goed "live" bij kunnen praten!

Er zijn ook activiteiten die weer opstarten, waar ik zelf bewust nog niet aan mee doe.

Plaats reactie Vorig onderwerpVolgend onderwerp