Per 1 februari is dit forum niet meer actief. Je account en bijbehorende gegevens op dit forum zijn daarom verwijderd. Oude berichten kun je nog wel nalezen. We zien je eind februari graag terug in de nieuwe community van MS.nl. Meer informatie lees je op MS.nl of in dit topic.

Gratis persoonlijke toiletpas aanvragen

MS medicatie en gerelateerde andere medicatie, hulp en hulpmiddelen
Viridis

Gratis persoonlijke toiletpas aanvragen

Bericht door Viridis »

Mensen met MS die op pad zijn en plotseling hoge nood krijgen, kunnen hem nu aanvragen: de gepersonaliseerde toiletpas. Deze pas is het resultaat van een bundeling van krachten door het Nationaal MS Fonds, JONG & MS, MS Vereniging Nederland en Coloplast. Dat laatste is een bedrijf dat medische hulpmiddelen levert, zoals stoma’s en katheters.

Tot en met 9 juni kan hij gratis en zolang de voorraad strekt worden aangevraagd op de website https://coloplast.fra1.qualtrics.com/jf ... QuiEROanbg. De pas is een cadeautje ter gelegenheid van Wereld MS Dag op 30 mei. Bij de aanvraag moet je onder meer een foto uploaden en je contactgegevens vermelden. Naar verwachting kun je de toiletpas dan in week 25 (van 19 tot en met 25 juni) tegemoetzien.

Zie voor meer info: https://msweb.nl/actueel/nieuws/vraag-n ... etpas-aan/