Per 1 februari is dit forum niet meer actief. Je account en bijbehorende gegevens op dit forum zijn daarom verwijderd. Oude berichten kun je nog wel nalezen. We zien je eind februari graag terug in de nieuwe community van MS.nl. Meer informatie lees je op MS.nl of in dit topic.

Update MSnl 8DEC2023

Berichten over de overgang van het MSweb.nl forum naar de MS.nl community
Gebruikersavatar
Qanuk00
Berichten: 531
Lid geworden op: 25 apr 2020, 15:53

Update MSnl 8DEC2023

Bericht door Qanuk00 »

Beste bezoekers van het MSweb.nl forum,

Zoals je in ons vorige bericht hebt kunnen lezen, hebben het Nationaal MS Fonds en de MS Vereniging Nederland vorig jaar hun krachten gebundeld om een online platform te creëren voor mensen met MS en hun omgeving. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling hiervan.

Dit betekent dat er een aantal veranderingen gaat komen. Door de komst van MS.nl houdt MSweb.nl op te bestaan. Ook het forum gaat offline. Er worden daarom geen nieuwe leden meer toegelaten en per 1 februari 2024 is het voor gebruikers niet meer mogelijk om berichten te plaatsen. Maar dit doen we niet zomaar. Het nieuwe platform MS.nl biedt veel functies, waaronder een community. Binnen de verschillende groepen kun je gesprekken voeren en mensen vinden met dezelfde kenmerken als jij.
Visual mail 8 december.jpg
Visual mail 8 december.jpg (140.67 KiB) 3264 keer bekeken
De huidige berichten op dit forum kunnen vanwege privacy doeleinden niet worden overgezet naar het nieuwe platform. Eind februari gaat MS.nl live en kun je berichten publiceren in de nieuwe community. Tot die tijd houden we je op dit forum op de hoogte over de ontwikkelingen.

Hartelijke groet,

Moderatorteam & redactie
MS Vereniging Nederland
Accept what is,
Let go of what was,
Have faith in what will be.