Per 1 februari is dit forum niet meer actief. Je account en bijbehorende gegevens op dit forum zijn daarom verwijderd. Oude berichten kun je nog wel nalezen. We zien je eind februari graag terug in de nieuwe community van MS.nl. Meer informatie lees je op MS.nl of in dit topic.

Update MSnl 4DEC2023

Berichten over de overgang van het MSweb.nl forum naar de MS.nl community
Gebruikersavatar
Qanuk00
Berichten: 531
Lid geworden op: 25 apr 2020, 15:53

Update MSnl 4DEC2023

Bericht door Qanuk00 »

Beste bezoekers van het MSweb.nl forum,

De diagnose MS is enorm impactvol. Zeker in de eerste fase na de diagnose is er een grote behoefte aan heldere en betrouwbare informatie over de ziekte. En na verloop van tijd is er behoefte aan specifieke informatie op maat, naargelang de fase waar je je bevindt.

Uit onderzoek blijkt dat informatie beperkt en verspreid is. Veel mensen ‘zien door de bomen het bos niet meer’. Daarom willen we mensen met MS en hun omgeving voorzien van betrouwbare, actuele en gedegen informatie.

In 2022 hebben het Nationaal MS Fonds en de MS Vereniging Nederland dan ook hun krachten gebundeld en het initiatief genomen om dé online omgeving te bouwen voor mensen met MS en hun omgeving, waar zorgprofessionals graag naar verwijzen.

MS.nl zal eind februari online gaan en zorgt als platform voor:
● Meer overzicht
● Meer samenwerkingen tussen relevante partijen
● Content van betrouwbare kwaliteit
● Onafhankelijke informatie, vertrouwd door patiënten én professionals

We gaan voor een vliegende start en een duurzaam succes. Samen met het Nationaal MS Fonds zijn we in staat een veel uitgebreider platform te realiseren. Het nieuwe platform bestaat uit allerlei features en onderdelen:

● Bibliotheek: medisch, psychosociaal, juridisch, werkgerelateerd, wetenschappelijk onderzoek.
● Aanbevelingen: trainingen, artikelen, mensen, gesprekken en blogs
● Community: groepen & gesprekken
● Blogs
● Ontmoetingen: lotgenoten zoeken op basis van kenmerken
● Updates via e-mail
● Activiteiten (van partners)

MSweb.nl gaat offline
De nieuwe community luidt ook het einde in van MSweb.nl en het forum. We laten geen nieuwe leden meer toe en vanaf januari kunnen er door gebruikers ook geen nieuwe berichten meer gepubliceerd worden. Maar we kijken enorm uit naar je komst op MS.nl. Alles verloopt volgens planning en als er geen onverwachte tegenslagen zijn, verwelkomen we je eind februari in onze nieuwe community.

Hartelijke groet,

Moderatorteam & redactie
MS Vereniging Nederland
Accept what is,
Let go of what was,
Have faith in what will be.