Per 1 februari is dit forum niet meer actief. Je account en bijbehorende gegevens op dit forum zijn daarom verwijderd. Oude berichten kun je nog wel nalezen. We zien je eind februari graag terug in de nieuwe community van MS.nl. Meer informatie lees je op MS.nl of in dit topic.

Update 13DEC23

Berichten over de overgang van het MSweb.nl forum naar de MS.nl community
Gebruikersavatar
Qanuk00
Berichten: 531
Lid geworden op: 25 apr 2020, 15:53

Update 13DEC23

Bericht door Qanuk00 »

Beste bezoekers van het MSweb.nl forum,

MS.nl is een platform dat met veel zorg en aandacht wordt ontwikkeld. Een projectteam met verschillende professionals werkt al maandenlang aan de structuur en inhoud. Ook over de community is goed nagedacht. Het zal uitgebreider zijn dan het forum hier, daarnaast blijft je privacy altijd gewaarborgd. Graag stellen we je voor aan de community manager:

Josien van Essen
Josien is als community specialist betrokken bij MS.nl. Ze heeft dezelfde rol vervuld voor het longforum. In de community van MS.nl zorgt ze ervoor dat er allerlei groepen zijn, dat mensen met elkaar in gesprek kunnen en dat er ‘matches’ gemaakt kunnen worden op basis van vergelijkbare kenmerken en behoeften. Je kunt er zelf voor kiezen of je je profiel privé houdt of openbaar zet. Josien werkt achter de schermen al maanden aan de coördinatie hiervan.

Wat biedt de community op MS.nl jou?
Er is een nationaal belang bij de samenwerking van het Nationaal MS fonds en de MS Vereniging Nederland. De samenwerking tussen de verschillende partijen en betrokkenen is een grote sprong vooruit en biedt kansen waar jij als MS patiënt (of als naaste van een MS patiënt) veel voordeel uit kunt halen:
  • Veel meer berichten
  • Meer bereik en verbeterde vindbaarheid
  • Meer diepgaande content
  • Meer privacy en veiligheid
  • Gepersonaliseerde content
  • Beter inzicht in behoeften gebruikers


We hopen dat je de lancering van MS.nl en haar community als een kans ziet en aangrijpt om mee te bouwen aan de groei. We nodigen jullie, trouwe bezoekers van het MSweb.nl forum, namelijk als eerste uit om berichten te plaatsen in de nieuwe community. We zullen je hier tijdig over informeren.

Heb je vragen over het platform of de community? Neem dan contact met ons op of kijk bij de veelgestelde vragen.

Hartelijke groet,

Moderatorteam & redactie
MS Vereniging Nederland
Accept what is,
Let go of what was,
Have faith in what will be.