Per 1 februari is dit forum niet meer actief. Je account en bijbehorende gegevens op dit forum zijn daarom verwijderd. Oude berichten kun je nog wel nalezen. We zien je eind februari graag terug in de nieuwe community van MS.nl. Meer informatie lees je op MS.nl of in dit topic.

Update MSnl 1JAN2024

Berichten over de overgang van het MSweb.nl forum naar de MS.nl community
Gebruikersavatar
Qanuk00
Berichten: 531
Lid geworden op: 25 apr 2020, 15:53

Update MSnl 1JAN2024

Bericht door Qanuk00 »

Beste bezoekers van het MSweb.nl forum,

Het nieuwe jaar is aangebroken. We wensen je veel geluk, liefde en vooral een goede gezondheid toe. Daarnaast willen we je bedanken voor je bijdrage aan dit forum. Dit waarderen we enorm!

Per 1 februari 2024 is het voor forumgebruikers niet meer mogelijk om te publiceren op MSweb.nl, dan is het aftellen tot de livegang van MS.nl. Een prachtig nieuw platform met talloze mogelijkheden om met lotgenoten in contact te komen, onafhankelijke informatie te vinden en elkaar te ontmoeten bij allerlei activiteiten die daar overzichtelijk gepresenteerd worden. Er valt van alles te ontdekken.

Wat is het verschil tussen het forum van MSweb.nl en de community van MS.nl?
De community van MS.nl heeft meer mogelijkheden en functies dan het forum van MSweb.nl.

De toekomstige community op MS.nl biedt onder andere het volgende:
  • Een persoonlijke pagina
  • een berichtenbox om persoonlijke berichten te sturen en ontvangen
  • matching met andere deelnemers op basis van overeenkomstige kenmerken
  • schrijven van je eigen blog met persoonlijke volgers
  • een goed beveiligde omgeving

Kan ik als MS.nl eind februari live gaat dezelfde gebruikersnaam kiezen voor de community als voor het forum van MSweb.nl?
Ja, dit is mogelijk. Je bent te zijner tijd vrij om zelf een nieuwe gebruikersnaam te kiezen. In verband met privacy is het misschien slim om niet je voor- en achternaam te gebruiken.

Wij kunnen niet wachten tot we live gaan! Heb je vragen? Kijk dan bij de veelgestelde vragen of schroom niet om contact op te nemen. Blijf de berichten van het moderatorteam op dit forum volgen, we zullen steeds meer van MS.nl delen en laten zien.

Hartelijke groet,

Moderatorteam & redactie
MS Vereniging Nederland
Accept what is,
Let go of what was,
Have faith in what will be.