Per 1 februari is dit forum niet meer actief. Je account en bijbehorende gegevens op dit forum zijn daarom verwijderd. Oude berichten kun je nog wel nalezen. We zien je eind februari graag terug in de nieuwe community van MS.nl. Meer informatie lees je op MS.nl of in dit topic.

Tenslotte nog even dit ...

Berichten over de overgang van het MSweb.nl forum naar de MS.nl community
Gebruikersavatar
Qanuk00
Berichten: 531
Lid geworden op: 25 apr 2020, 15:53

Tenslotte nog even dit ...

Bericht door Qanuk00 »

Hoi allen,

De laatste dag is aangebroken. Alleen vandaag kun je hier nog berichten posten. Vanaf morgen is het een Ready Only archief waar je oude berichten en gesprekken kunt teruglezen.

Mocht je je voor de proeftuin op MS.nl hebben opgegeven, dan ontvang je volgende week een mail met instructies en je inlog. Half februari wordt de proeftuin geopend om de eerste gesprekken met elkaar aan te gaan. Het doel hiervan is om de community te vullen, zodat bij de livegang eind februari de community niet leeg is.

Het panel had een andere functie. Mensen die zich hiervoor hadden opgegeven konden meedenken over MS.nl als platform. Maar dit panel is door de vele aanmeldingen inmiddels gesloten.

MS Vereniging Nederland en al haar vrijwilligers willen jullie bedanken voor jullie inzet en betrokkenheid al die jaren. Zonder jullie was dit forum nooit zo groot geworden. :bloem:

We zien jullie graag terug op MS.nl, waar de community uitgebreider en veiliger zal zijn. Uiteraard kun je dezelfde gebruikersnaam kiezen als deze nog vrij is. Ons advies is daarom om je direct aan te melden zodra we live zijn, of al eerder als je je hebt opgegeven voor de proeftuin.
Accept what is,
Let go of what was,
Have faith in what will be.